Sint Entertainment
hoekje

Peter's Goochelshow

Goochelvoorstelling als voorprogramma voor een sinterklaasfeest. Inclusief Sinterklaasdecor en geluidsinstallatie. 45 minuten opwarmen voor de komst van de Goedheiligman.

Samen met Mister Limo en de kinderen speelt goochelaar Peter een soms spannende dan weer grappige kindervoorstelling. Soms denk je de truc te begrijpen en even later blijkt dat toch niet zo te zijn. Kortom een afwisselende en sfeervolle theatervoorstelling.

Als je dapper genoeg bent, mag je misschien wel op het toneel komen helpen met goochelen. Peter en Mister Limo vertellen je dan precies wat je moet doen. Of alles ook gaat zoals het moet gaan weet je nooit van te voren maar met een beetje geluk komt alles aan het einde van de goochelvoorstelling toch nog goed.

Kom kijken en zie hoe Mister Limo alles in de war stuurt. Beluister de spannende verhalen van goochelaar Peter. Leer goochelspreuken die je nog niet kende en volg de gebeurtenissen die zich op het toneel in hoog tempo afspelen. Doe goed mee en let goed op want voor je het weet doet Peter weer een truc en als je niet oplet kom je noooooit achter het geheim!

Sinterklaas Kindershow met goochelen huurt u bij www.sintentertainment.nl Goochelaar Peter www.sintentertainment.nl Goochel kindershow www.sintentertainment.nl Kindershow met goochelen www.sintentertainment.nl€ 650,- 45 minuten. Daarna 15 minuten nodig voor opruimen.
Inclusief decor, geluid, reiskosten, exclusief 9% BTW.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar info@sintentertainment.nl of bellen naar 0186-694555.
Of maak gebruik van het contactformulier.

hoekje
hoekje

Referentie

Heineken: "Uitstekend optreden. een groep van 103 kinderen zo stil krijgen is netjes. Goed contact met kantoor. Volgend jaar is al geboekt."

hoekje
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match / 2019